Köyceğiz Ortaokulu

Vizyon: Öğrencimizin Milli Eğitim hedef ve amaçlarından sapmadan çağın gereği olan bilim ve teknolojiden en iyi şekilde yararlanabilen,akılcı,yaratıcı,yapıcı,demokrasiye inanmış kişiler olarak yetiştirmek; okul öğrencimizi emsal okullardan daha başarılı kılmak ve okulumuzu bilgi ve teknoloji merkezi haline getirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin Milli Eğitim hedef ve amaçlarına uygun davranışlar kazanmalarını sağlamak,tüm kurum çalışanlarıyla bir üst öğrenim kurumuna hazır olmalarını sağlamak,dürüst,ahlaklı,saygılı,kendini ifade edebilen,ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı,bayrağına ve ulusuna sevgi ve saygı duyan, insan haklarına saygılı kişiler olarak yetişmelerini sağlamaktır

Başarılar: OKULUMUZ 2018/2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER YARIŞMASINDA YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMA İLE İLDE ÜÇÜNCÜLÜK ELDE ETMİŞTİR.

Saatler: Ders Başlama 08:40 Ders Bitimi : 14:50
Isınma: Klimalı
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: OKULUMUZA 7 SERVİS İLE TAŞIMA YAPILMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: OKULUMUZ ETİWİNİNG PROJESİ ÜYESİ OLUP ULUSLARARASI PROJELERDE YER ALMAKTADIR.OKULUMUZ ETİWİNİNG PROJESİ KAPSAMINDA AVRUPA KALİTE ETİKETİ ÖDÜLÜ ALMIŞTIR.AYRICA EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJESİNDE DERECE ALMIŞTIR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ETİWİNİNG

Telefon - 0 (252) 264 8028

WEB - https://koycegizortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KÖYCEĞİZ MAH. KAŞIKÇI SK. KÖYCEĞIZ ORTAOKULU NO: 4 KÖYCEĞİZ / MUĞLA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE YASASI İLE 2013 YILINDA KÖY STATÜSÜNDEN MAHALLE STATÜSÜNE DÖNÜŞMÜŞTÜR.

Adres - KÖYCEĞİZ MAH. KAŞIKÇI SK. KÖYCEĞIZ ORTAOKULU NO: 4 KÖYCEĞİZ / MUĞLA

Ulaşım Karayolu