Okulumuz Eğitimde İyi Örneklerde 1.Olmuştur

Okulumuz Köyceğiz İlkokulu ve Ortaokulu, Muğla İli Eğitimde İyi Örnekler Yarışmasında 1.(Birincilik) ve 2.(İkincilik) elde ederek derceye girmiştir. Köyceğiz İlkokulu, Bilişim ve Teknoloji Başlığı altında Özel Eğitim için Dijital İçerik Geliştirme Projesiyle 1.(Birincilik), Köyceğiz Ortaokulu, Eğitime Erişim Başlığı altında Gelin Tanış Olalım Projesiyle 2.(İkincilik) elde etmiştir.Özel eğitime verdiği destekle her daim bizleri motive eden Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Fazıl Karabağ a, neye ihtiyaç varsa arkadaşlar söyleyin yeter diyen Okul Müdürümüz Ümit Örün e ve projemize destek veren tüm öğretmen arkadaşlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunarız. Gelin Tanış Olalım Projemizde bize kapılarını/gönüllerini açan bu başarının mutluluğunu paylaşmayı borç bildiğimiz Köyceğiz Şehit Ömer Halisdemir MTAL, Köyceğiz Anadolu Lisesi,Yüksekkum Turizm MTAL,Köyceğiz MTAL, Şehit Seyhan Yılmaz MTAL İdareci, Öğretmen ve Sevgili öğrencilerine sonsuz teşekkürler.

29.09.2020 216

29-09-2020